Behandling af præstationsangst

Du tænker måske ikke, at du har brug for behandling af præstationsangst, for du har forberedt dig. Du kan dit kram, og du ved, hvad det handler om. Men alligevel går det helt galt, når du skal fremføre det. Det er som om, tungen er vokset og har taget al spyttet ud af din mund, og tankerne vælter bare rundt oven i hinanden.

Eller måske det allerede startet ved forberedelsen. Bare det at få læst op til eksamenen og lavet opgaverne tårner sig op og bliver fuldstændig uoverskueligt.

 

Forskellige reaktionsmønstre

Vi har alle forskellige måder at handle og reagere på, når vi skal præstere Ved at have forståelse for, hvad der rent faktisk sker når du oplever præstationsangsten, kan du ændre det og dermed også på resultatet. Al forandring starter med en bevidsthed

 

Læs mit blogindlæg om, hvordan hypnose kan hjælpe på en angsttilstand.

Se også: hypnose mod angst

 

Hvem kan have brug for behandling af præstationsangst?

Hvis du som studerende har svært ved at klare eksamen, kan du have gavn af behandling af præstationsangst. Er du sælger, eller projektleder som skal fremlægge projekter for mange mennesker? Eller måske er talen til brylluppet, konfirmationen eller den runde fødselsdag ved at tage modet fra dig? Også her kan du have gavn af behandling af præstationsangst.

Det handler om at finde frem til den evne i dig, som kan give dig det, du har brug for, for at du kan præstere.

Vi kommer til at tale rigtig meget om, hvordan du gerne vil have det, fordi det du har fokus på, er det du får.

I hypnosen finder vi frem til årsagen og/eller den forandring du har brug for, for at du kan komme i mål og håndtere din præstation på en hensigtsgmæssig måde, så du får det resultat, du gerne vil.

 

Foredrag om behandling af præstationsangst

Udover selve behandling af præstationsangst tilbyder jeg også foredrag om det. Her kommer jeg blandt andet ind på, hvordan vi alle har forskellige måder at handle og reagere på, når vi skal præstere.

Jeg tilbyder flere forskellige former for workshops og foredrag – læs mere her.

Ved at have forståelse for hvad der rent faktisk sker, når du oplever angsten, kan du nemlig ændre det og derved også på resultatet. Netop denne forståelse er blandt andet, hvad jeg giver med mine foredrag. Derudover præsenterer jeg dig også for hypnoseterapi og giver dig eksempler på nogle af mine klienter, der har kunnet vinke farvel til deres angst ved hjælp af hypnose. Sidst, men ikke mindst, får du redskaber til, hvordan du helt konkret selv laver din egen behandling af din præstationsangst.

RUGÅRDSVEJ 46 D  5000 ODENSE C  TELEFON 60 51 20 62  WWW.CHRISTINEPACKNESS.DK  CVR: 36235276