Hypnose mod stress

Hypnose er et meget effektivt værktøj mod stress.
Kender du det ikke at kunne tænke to sammenhængende tanker? Ikke at kunne huske fra A til B – eller var det D? At selv det mindste gøremål bliver fuldstændig uoverskueligt?

Din fornuft ved, at der kan være tale om stress, men er det stress? Og hvor alvorligt er det så? Og vigtigst af alt: Hvad kan du gøre lige nu og her?
Al forandring starter med bevidsthed, og det gælder også her.

Udover at stressbehandling afholder jeg også diverse foredrag og workshops.

 

Hypnose kan give dig ro

Du bliver stresset, når tingene ikke kører som det skal for dig, og her kan hypnose hjælpe dig til at slappe af og skabe overblik. Stress kommer, når krav og forventninger, også din egne, overstiger de muligheder og ressourcer, du har til rådighed på det givne tidspunkt.

Jeg har selv brugt hypnose mod stress, da jeg bukkede under for en del år siden. Så jeg ved, hvad det vil sige at være et sted, hvor man intet magter, hvor selv det mindste gøremål bliver uoverskueligt. Jeg ved dermed også, at det virker, og jeg oplever dagligt, at det også hjælpe mine klienter.

Under en session hos mig arbejder vi målrettet på at finde årsagen til din stress. Hvad er det, der stresser dig, og hvad kan du gøre ved det? Husk, at i din underbevidsthed ligger alle svar og løsninger.

Under hypnose kommer du i kontakt med de svar og løsninger, der skal til for, at du kan få det liv du drømmer om – uden stress.

Se mere under hypnose og hypnoseterapi.

RUGÅRDSVEJ 46 D  5000 ODENSE C  TELEFON 60 51 20 62  WWW.CHRISTINEPACKNESS.DK  CVR: 36235276