Al forandring starter med en bevidsthed. Den giver jeg dig

Jeg har været selvstændig terapeut siden 2011, hvor jeg udover at tilbyde terapi også holder foredrag, workshops og underviser kommende terapeuter på masterniveau.

Du kender mig måske ikke, men:

  • Du vil opleve, at jeg er meget nysgerrig og har en inkarneret tro på, at løsninger er til for at findes.
  • Du vil opleve, at jeg har meget fokus på målet og vejen derhen. Det hjælper jo ikke så meget at stå på en banegård og ville købe en billet, men kun vide, hvor du IKKE vil hen… så er det rigtig svært at få købt den rigtige billet, ikk’. Sådan er det også med vores fokus: Har vi kun fokus på det, vi ikke vil, kan det være svært at styre efter det, vi gerne vil. Al forandring starter med en bevidsthed, og det er den bevidsthed, jeg giver dig.

Hvad er det, du i grunden gerne vil, og hvordan kommer du derhen? Det hjælper jeg dig med.

“Det var faktisk en rigtig god oplevelse at komme i tandlægestolen igen”

Bare lige en tilbagemelding fra mit tandlægebesøg i dag.

Jeg har i dagene op til besøget hos tandlægen haft tidspunkter, hvor jeg er kommet i tanke om, at jeg skulle afsted, men det har ikke påvirket mig, det var mere som om: Nårrr ja – jeg skal til tandlægen. I dag, inden vi kørte, kunne jeg mærke lidt uro i kroppen, dette skyldtes måske, at Gitte skulle køre mig, og hun var forsinket.

Da jeg kom ind til tandlægen, var det, som om det var helt naturligt. Fik dog, som det var aftalt med tandlægen, noget beroligende. Fik så fikset min fortand helt uden angst og tårer i øjnene.

Det var faktisk en rigtig god oplevelse at komme i tandlægestolen igen.

Det vil jeg meget gerne takke dig for. Tak, Christine

Kim Poulsen

“Det var lige, hvad jeg havde brug for”

Jeg har i dag været til eksamen, og det gik rigtigt godt. Fik 12, så er simpelthen så glad. Knuden i maven var væk, og jeg har egentlig været helt rolig, lige på nær i morges, men fik styr på nerverne i sidste ende. Jeg vil bare sige tusind tak for hjælpen, det var lige, hvad jeg havde brug for og bare dejligt at kunne trække vejret igen, efter at jeg var hos dig i fredags.

Julie Gad

Min vej fra mediebranchen til arbejdet med mennesker i dag

Mit arbejdsliv startede i mediebranchen, hvor jeg som pioner lagde kælder til Odense nærradios overlevelse tilbage i 1984. Derefter gik det via jobbet som radiovært på DR til opstart af TV 2 tilbage i 1988. Her var jeg i mange år og lavede mange forskellige ting, fra producer og promo-producer, til produktionsleder i marketingafdelingen.

I 2001 uddannede jeg mig som coach og i 2009 som enneagram practitioner, fordi jeg altid har interesseret mig for mennesket og været nysgerrig på, hvordan vi er skruet sammen.

Så at uddanne mig videre som hypnosepsykoterapeut lå lige for og er det bedste, jeg nogensinde har gjort.

Stressmuren ramte også mig. Det gav mig nye muligheder

Det var i mediebranchen, jeg ramte stressmuren og på grund af dét fandt jeg min nye levevej: den terapeutiske. At jeg også blev ramt af stress, gav mig muligheden for at stoppe op og bruge det, jeg havde lært. På egen krop. Det gav mig også en unik chance for at finde ud af, hvad jeg i grunden gerne ville. Og gå efter det.

I dag hjælper jeg andre med at gøre det samme – uanset om det handler om stress, angst, depression, smerter, konflikter eller uhensigtsmæssig adfærd, så er der en vej ud af det. Den hjælper jeg dig med at finde.

Med den viden, jeg har i dag, ved jeg også, hvad der skal til for at sikre en god kommunikation, så du som fx sælger kan komme igennem med dit budskab. Så du som leder kan motivere dine medarbejdere til at yde det optimale. Så du som fysioterapeut kan motivere dine patienter til at lave deres øvelser mellem behandlingerne… og ikke mindst så du som tandlægen kan berolige dine patienter med tandlægeskræk…

Jeg har været omtalt eller udbredt min viden i:

  • P4 Fyn – om præstationsangst
  • Angstforeningens medlemsblad – artikel om hypnose og angst
  • Migræne- og hovedpineforeningens medlemsblad – artikel om hypnose og smerte
  • Fyens Stiftstidende – om min undervisning på Hypnoseskolen/Psykoterapeut Akademiet
  • Ugeavisen Odense – om mig og min klinik i Odense

Kontakt mig uforpligtende, hvis du vil have en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig med den forandring, du ønsker – eller hvordan jeg kan skræddersy en workshop eller et foredrag for dig.

E-mail: kontakt@christinepackness.dk

Tlf. nr.: 60 51 20 62

RUGÅRDSVEJ 46 D  5000 ODENSE C  TELEFON 60 51 20 62  WWW.CHRISTINEPACKNESS.DK  CVR: 36235276