Psykoterapi og Hypnose

Jeg har været selvstændig terapeut siden 2011, hvor jeg udover at tilbyde psykoterapi også holder foredrag og workshops om vores, nogle gange lidt krøllede sind og så underviser jeg kommende terapeuter på masterniveau.
Som psykoterapeut tilbyder jeg både coaching, psykoterapi og hypnose. Jeg har base i Odense, men kører rundt i hele Danmark og hjælper mennesker med deres udfordringer.

Læs mere om hvad jeg tilbyder her.

Al forandring starter med en bevidsthed. Det er den bevidsthed, jeg giver dig. Min fornemste opgave er at dele ud af min viden om vores mentale ’jeg’ og være behjælpelig med redskaber til forandring – at give nye briller, hvis synet er blevet sløret.

Fokus på målet

Sammen har vi fokus på målet, altså det du gerne vil, og hvordan vi når derhen. Ligesom det ikke er en god ide at stå på banegården, og kun vide hvor du IKKE vil købe en billet til, så hjælper det heller ikke noget IKKE at vide, hvad du i grunden gerne vil. Så kan du tage til hvilken som helst psykoterapeut i Odense eller omegn – du kommer ingen steder, hvis du ikke ved, hvad du gerne vil. Derfor er mit fokus rigtig meget på dit mål. Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvad det er du gerne vil, og hvordan du kommer derhen.

Forvent dette af din Psykoterapeut

Det du kan forvente af mig som værende din psykoterapeut er, at jeg nysgerrig og har en inkarneret overbevisning om, at løsninger er til for at findes. Hos mig vil du finde en psykoterapeut, som brænder for at være med til at skabe en forandring hos dig – sammen med dig.

Her kan du læse om, hvordan du finder en god terapeut.

Hjælpen til forandring er lige her
Du har formentlig klikket dig ind på min hjemmeside, fordi du leder efter en psykoterapeut eller en hypnoseterapeut, som kan hjælpe dig til en forandring. Eller måske er du her bare, fordi du er nysgerrig, eller noget helt tredje. Uanset hvad, så håber jeg, at du har fundet svar. Ellers er du er mere end velkommen til at kontakte mig, enten via kontaktformularen, mail eller telefon.

Ud over selve hypnose- og terapidelen holder jeg diverse foredrag og workshops – læs mere lige her

SKRIV EN BESKED

Du er velkommen til at ringe til mig for at høre mere om, hvordan jeg kan lave en skræddersyet løsning, der dækker dine behov. Kontakt mig på telefon  60512062 eller skriv en besked herunder.

Kontakt
Det var faktisk en rigtig god oplevelse at komme i tandlægestolen igen”
Bare lige en tilbagemelding fra mit tandlægebesøg i dag.

Jeg har i dagene op til besøget hos tandlægen haft tidspunkter, hvor jeg er kommet i tanke om, at jeg skulle afsted, men det har ikke påvirket mig, det var mere som om: Nårrr ja – jeg skal til tandlægen. I dag, inden vi kørte, kunne jeg mærke lidt uro i kroppen, dette skyldtes måske, at Gitte skulle køre mig, og hun var forsinket.

Da jeg kom ind til tandlægen, var det, som om det var helt naturligt. Fik dog, som det var aftalt med tandlægen, noget beroligende. Fik så fikset min fortand helt uden angst og tårer i øjnene.

Det var faktisk en rigtig god oplevelse at komme i tandlægestolen igen.

Det vil jeg meget gerne takke dig for. Tak, Christine.

Kim Poulsen

Vil du gerne høre mere? Kontakt nu.