Foredrag og workshops

I mine foredrag og workshops giver jeg dig og de andre deltagere forståelse for, hvordan vi hver især opfatter verden og giver jer viden om, hvorfor mange af de samme ting opfattes forskelligt. Så vi kommunikerer mere bevidst og hensigtsmæssigt. Og lykkes med det. Det kan du lære på mine foredrag og workshops.

Om det er det nyfødte forældrepar, som har brug for at finde hinanden igen efter miraklet er kommet til verden, eller om det er tandlægen, der ønsker at kunne afhjælpe tandlægeskræk hurtigt og effektivt, så handler det om at kunne forstå adfærden, mønstrene og tankegangene hos den modsatte part. Forstår du det, vil du lynhurtigt kunne ændre resultatet. Og lykkes.

Jeg tilbyder workshops og foredrag om kommunikation, og om hvordan du via bevidsthed kan ændre adfærd, mønstre og tankegange.

Tandlæger

Når tandlægen selv kan berolige sin patient med tandlægeskræk

Tandlægeskræk er besværligt og begrænsende for alle parter. Ikke mindst for din patient, men også for dig som tandlæge, der gerne vil kunne gennemføre behandlingen. Jeg underviser tandlæger i at forstå patientens adfærd, overbevisninger og mønstre for at kunne berolige patienter med tandlægeskræk og få gennemført behandlingerne mere effektivt og roligere.

Butikschefer og deres ansatte

Gør dine butiksansatte til kundernes favoritter.

Når en kunde går ind i en butik, er dialogen med de ansatte afgørende for salget. De ansatte i din butik kan med den rette viden lære at læse deres kunder og hurtigt komme på bølgelængde med den enkelte kunde. Det giver et bedre salg. Jeg underviser butiksansatte og sælgere i, hvordan de lærer at tale samme sprog som kunderne, så de føler sig mødt – og vælger din forretning.

Ledere

Forstå dine medarbejdere – og få mere trivsel på arbejdspladsen

Som leder er det din opgave at sikre det gode arbejdsmiljø og trivslen blandt dine medarbejdere. Det kan være svært. Især i perioder med forandringer og krav alle steder fra. Jeg underviser ledere i at forstå den enkelte medarbejders adfærd og de tanker og overbevisninger, der ligger bag adfærden. Og via bevidsthed vil du være i stand til at ændre adfærd, tankegange og mønstre hos dine medarbejdere. Det giver i sidste ende et bedre arbejdsmiljø og mere trivsel blandt dine medarbejdere.

Fysioterapeuter

Få patienten til rent faktisk at lave øvelserne mellem behandlingerne

Som fysioterapeut er det afgørende for dine patienter, at de også laver øvelserne mellem behandlingerne hos dig. Men mange fysioterapeuter oplever gang på gang, at patienten ikke får dem lavet. Det er demotiverende og det giver dårligere resultater. Jeg underviser fysioterapeuter i, hvordan de motiverer deres patienter til at lave de øvelser, de skal.

Træneren

Hjælp sportsudøveren med at udnytte sit potentiale og skabe resultater for sig selv og klubben

Alle sportsudøvere møder udfordringer på deres vej. Det kan være skader, udbrændthed eller manglende disciplin. Som træner er det din opgave at styrke dem i at have fokus på målet, finde glæden ved sporten og tro på, at det lykkes. Jeg underviser trænere og sportsudøvere i at se, hvor i strategien det går galt, når I ikke opnår resultater. Det gør dig i stand til at kunne motivere dine sportsudøvere til at yde det optimale.

Fra par til forældre
Hvad sker der med tosomheden, når man går fra at være 2 til at blive 3,- måske endda 4 eller 5

Ens liv kan være underlagt en stor forandring når det lille mirakel er kommet til verden.

Det er oftest vidunderligt og man kan opleve en kærlighed man ikke troede var mulig.

MEN det kan også være hårdt. Ens prioriteringer kan ændre sig radikalt, søvnen kan blive mindre og partneren kan ændre sig. Man selv kan føle sige anderledes, ens forhold kan føles anderledes.

OG det er så lige som det skal være, – helt naturligt.

Det er så her at kommunikationen bliver ekstra vigtig.

At man formår at være nysgerrig på forandringen, at man tør at være åben og sårbar og sige til og fra.

Det kræver bevidsthed fra jer begge. For eksempel bevidsthed om hvornår I tror I ved hvad den anden tænker og føler, – altså tolker og hvordan I med fordel kan bruge nysgerrigheden i stedet.

Den bevidsthed og meget mere, vil vi gennemgå på workshoppen, hvor I vil få redskaber med hjem til at sikre den konstruktive kommunikation i jeres parforhold, for I er stadig et par selvom I er blevet forældre.

SKRIV EN BESKED

Du er velkommen til at ringe til mig for at høre mere om, hvordan jeg kan lave en skræddersyet løsning, der dækker dine behov. Kontakt mig på telefon  60512062 eller skriv en besked herunder.

Kontakt

Christine er god til at forklare på flere måder, så hun rammer alle”
Christine er en meget faglig og dygtig formidler. Hun er engageret og hun brænder for at få sit budskab ud. Christine er god til at forklare på flere måder, så hun rammer alle, der lytter og derudover inddrager hun eksempler fra ”det virkelige liv”. Det giver liv og mening i formidlingen. Christine er lyttende og lydhør. Hun er både ”faglig, sjov og jordnær” på samme tid. Hun har en fantastisk personlighed som gør, at jeg glæder mig til at lytte og lære af hende hver gang. Hendes humør og kropssprog gør formidlingen spændende og levende. Jeg har haft fornøjelsen af Christine, som formidler gennem 2 år på Hypnoseskolen. Hun er god til at tilrettelægge teori og praksis til en alsidig formidling. Sammen med Christine flyver tiden afsted.

Marlene Pinholt - Glyngøre

Master NLP og Hypnoseterapeut, Marlenepinholt.dk

“Christine formår at formidle sin enorme viden indenfor NLP, hypnose og psykoterapi på en humoristisk og let forståelig måde”
Christine er en fantastisk underviser og foredragsholder. Christine formår at formidle sin enorme viden indenfor NLP, hypnose og psykoterapi på en humoristisk, let forståelig, nærværende og indlevende måde, hvor hun autentisk drager paralleller til sit eget liv og trækker på sine mange erfaringer; som menneske, som terapeut eller fra sit mangeårige virke på det private arbejdsmarked. Hun skaber en tryg og tillidsfuld stemning, hvor man som studerende eller tilhører bliver taget med på en rejse og man går altid fra et møde med Christine med en følelse af at være blevet klogere, både på sig selv og på det emne hun formidler.’

Heidi BirchCert

Master Hypnoterapeut – Master NLP Practitioner

Vil du gerne høre mere? Kontakt nu.