Angstbehandling med hypnose

Hvad er angst i grunden og hvordan behandler man angst med hypnose?

Angst er som sådan en medfødt tilstand – MEN den angst vi ser i dag, er IKKE medfødt. Den angst har mange navne, som for eksempel præstationsangst, social angst, panik angst og mange andre og den er ikke medfødt. Det er en tilstand, vi har tillært os gennem industrialiseringen. Det gode ved det er, at når noget er tillært, kan det også aflæres og der er hypnose – også –  et rigtig godt redskab.

Udover hypnose mod angst afholder jeg også andre foredrag og workshops – læs mere her.

Hypnose mod angst

Sammen kan vi finde frem til en eventuel årsag til angsten og ikke mindst, hvad der skal til for at slippe af med den. Under hypnosen kommer du i kontakt med de evner og færdigheder, du har brug for, for at få det liv, du i bund og grund gerne vil have – uden angst.
Når vi bruger hypnose mod angst, går vi ind og arbejder i underbevidstheden. Her ligger alle løsninger og svar på hvorfor, hvordan og hvad nu.

Se mere om hvad hypnose er her.

Amygdala

Amygdala håndterer blandt andet angst og frygt, og dén er vi født med. Hjernen, som vi kender den i dag, er cirka 100.000 år gammel. Den stammer fra dengang, vi var et stenalderfolk, dengang der var al mulig grund til at være i alarmberedskab døgnet rundt. Der var for eksempel mange farlige dyr og en voldsom natur, der medførte, at det var nødvendigt at være på vagt – altså at have en grundlæggende frygt og skepsis.
Det var en god strategi dengang, men det er det ikke nu. Nu lever vi under meget mere rolige og forudsigelige forhold (i hvert fald her i Danmark), men fordi vores hjerne ikke har udviklet sig ret meget fra stenaldertiden til nu, er den stadig programmeret til at have frygt og skepsis. Da der ikke er så meget at bekymre sig om i forbindelse med overlevelse, får vi på den måde et overskud af frygt og bekymringer, og så er det, at de såkaldte unødvendige bekymringer kommer ind. Det kan fx være: ”Åh nej, kan jeg nu få den plet af”, ”åh nej, hvad tænker de andre nu om mig”, ”åh nej, det kan jeg ikke – det går sikkert galt,” og så er spiralen startet.
Man kan her med fordel bruge hypnose mod angst.

Hjernen er formbar

Hjernen er en formbar størrelse, forstået på den måde, at det, vi øver os på, bliver vi bedre til, og det gælder også med hensyn til følelsesmæssige reaktioner. Øvelse gør mester.

Tryg og tillidsfuld

Uanset hvad der arbejdes med, er det vigtigt for mig at samtale og forandring sker i en tryg og tillidsfuld atmosfære, og jeg har, ligesom psykologer, tavshedspligt.

Jeg afhjælper en masse forskellige tilstande og udfordringer med mine behandlinger – læs om dem her.

SKRIV EN BESKED

Du er velkommen til at ringe til mig for at høre mere om, hvordan jeg kan lave en skræddersyet løsning, der dækker dine behov. Kontakt mig på telefon  60512062 eller skriv en besked herunder.

Kontakt
“Jeg bestod eksamen i dag”
Hej Christine

Jeg bestod eksamen i dag, så nu er jeg færdig med 2 semester. Det var okay.
Jeg var lidt nervøs i starten, men fik samlet mig til at jeg ikke gik sort og fik svaret på alle spørgsmål der blev stillet.

KH Julie

Vil du gerne høre mere? Kontakt nu.