Hypnose mod stress

Hypnose mod stress er et meget effektivt værktøj.
Kender du det ikke at kunne tænke to sammenhængende tanker? Ikke at kunne huske fra A til B – eller var det D? At selv det mindste gøremål bliver fuldstændig uoverskueligt?
Din fornuft ved, at der kan være tale om stress, men er det stress? Og hvor alvorligt er det så? Og vigtigst af alt: Hvad kan du gøre lige nu og her?
Al forandring starter med bevidsthed, og det gælder også her.

 

Hypnose mod stress – når tingene ikke kører, som de skal

Du bliver ikke stresset af at have travlt.
Du bliver stresset, når tingene ikke kører som det skal for dig. Stress kommer, når krav og forventninger, også din egne, overstiger de muligheder og ressourcer, du har til rådighed på det givne tidspunkt. Netop her kan du med fordel gøre brug af hypnose.

Jeg har selv brugt hypnose mod stress, da jeg bukkede under for en del år siden. Så jeg ved, hvad det vil sige at være et sted, hvor man intet magter, hvor selv det mindste gøremål bliver uoverskueligt. Jeg ved dermed også, at det virker, og jeg oplever dagligt, at det også hjælpe mine klienter.

På min om side kan du læse meget mere om min tid med stress.

Udover hypnose mod stress afholder jeg også diverse foredrag og workshops – læs mere her.

Under en session hos mig arbejder vi målrettet på at finde årsagen til din stress. Hvad er det, der stresser dig, og hvad kan du gøre ved det? Husk, at i din underbevidsthed ligger alle svar og løsninger.

Se mere under hypnose og hypnoseterapi

I hypnose mod stress kommer du i kontakt med de svar og løsninger, der skal til for, at du kan få det liv du drømmer om – uden stress.
Jeg kan hjælpe med andet end hypnose mod stress – læs mere her.

KALLERUPVEJ 42  5230 ODENSE M  TELEFON 60 51 20 62  WWW.CHRISTINEPACKNESS.DK  CVR: 36235276