Hypnoseterapeut

Jeg har været selvstændig hypnoseterapeut siden 2011, hvor jeg udover at tilbyde terapi også holder foredrag, workshops og underviser kommende terapeuter på masterniveau.

Som hypnoseterapeut tilbyder jeg både coaching, terapi og hypnose. Jeg har base i Odense, men kører rundt i hele Danmark og hjælper mennesker med deres udfordringer.

Læs mere om hvad jeg tilbyder her.

Spørger du mig, er coaching, terapi og hypnose vejen til forandring. Al forandring starter med en bevidsthed. Det er den bevidsthed, jeg giver dig. Min fornemste opgave er at dele ud af min viden om vores mentale ’jeg’ og være behjælpelig med redskaber til forandring – at give nye briller, hvis synet er blevet sløret.

Fokus på målet

Sammen har vi fokus på målet, altså det du gerne vil, og hvordan vi når derhen. Ligesom det ikke er en god ide at stå på banegården, og kun vide hvor du IKKE vil købe en billet til, så hjælper det heller ikke noget IKKE at vide, hvad du i grunden gerne vil. Så kan du tage til hvilken som helst hypnoseterapeut  i Odense eller omegn du vil – du kommer ingen steder, hvis du ikke ved, hvad du gerne vil. Derfor er mit fokus rigtig meget på dit mål. Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvad du gerne vil, og hvordan du kommer derhen.

Forvent dette af din hypnoseterapeut

Det du kan forvente af mig som værende din hypnoseterapeut er, at jeg nysgerrig og har en inkarneret overbevisning om, at løsninger er til for at findes. Hos mig vil du finde en hypnoseterapeut, som brænder for at være med til at skabe en forandring hos dig – sammen med dig.

Her kan du læse om, hvordan du finder en god terapeut.

Hjælpen til forandring er lige her
Du har formentlig klikket dig ind på min hjemmeside, fordi du leder efter en hypnoseterapeut, som kan hjælpe dig til en forandring. Eller måske er du her bare, fordi du er nysgerrig, eller noget helt tredje. Uanset hvad, så håber jeg, at du har fundet svar. Ellers er du er mere end velkommen til at kontakte mig, enten via kontaktformularen, mail eller telefon.

Ud over selve hypnose- og terapidelen holder jeg diverse foredrag og workshops – læs mere lige her

Kontakt mig

Wichmandsgade 11, 5000 Odense C
Telefon: 60512062.

WICHMANDSGADE 11 5000 ODENSE C  TELEFON 60 51 20 62  WWW.CHRISTINEPACKNESS.DK  CVR: 36235276