Hypnose og Hypnoseterapi

Hvordan foregår hypnose og hypnoseterapi?

I hypnose befinder du dig i en afslappet tilstand, lidt ligesom når du falder i staver eller dagdrømmer. For dig som har prøvet at meditere, så er det samme tilstand. Under hypnose glemmer du alt, hvad der foregår omkring dig, og fokus vendes indad på, hvad der foregår inden i dig.

Så altså, under hypnose skruer du ned for tankevirksomheden (bevidstheden) og åbner op for intuitionen (underbevidstheden).

 

Vores sind, eller hjerne om du vil, er ligesom delt op i to

Den ene del er den del, vi er bevidste om.

Det er der, vi har vores tanker, og der vi analyserer. Der hvor vi er logiske og planlæggende. Det er der, hvor alt det, der foregår lige her og nu, har sin plads. Her kan vi rumme mellem 2 og 9 ting ad gangen. Multitasking, du ved, men det er lidt ligesom harddisken på en computer: der er begrænset mængder af plads. Den beviste del fylder faktisk heller ikke ret meget i vores væren, den fylder kun 10-20%.

Resten af vores væren henter vi i den anden del, underbevidstheden eller den ubevidste del af hjernen.

Det er her din mavefornemmelse bor, din intuition, dine følelser, dine vaner, din automatik, dine erfaringer og dine oplevelser – og faktisk også rigtig meget af vores selvsnak. Vores overbevisninger og vores værdier, altså hvad vi synes, der er vigtigt, og det vi sætter pris på, ligger også her. Her ligger, nok så vigtigt, også løsningerne på det, vi søger løsninger på.

Når vi bruger hypnose, og du kommer i den der afslappede tilstand, kan du give slip på den bevidste del af dig og få kontakt til den ubevidste del – og dermed også de løsninger du søger. Dermed kan du få den forandring, du måtte have brug for.

Hypnose har været brugt som terapi i mange tusind år. Det er den blideste form for terapi der findes, og samtidig opleves forandringen meget hurtigt.

Via hypnose kan jeg afhjælpe stress eller præstationsangst som kan opstå i forbindelse med f.eks at skulle til eksamen.

Hypnose og NLP

I samtalen anvender jeg NLP.

Man kunne kalde det for Nyt Lys i Pæren, men det står for Neuro Lingvistisk Psykologi.

Neurofordi vi opfatter verden via vores sanser og vores nervesystem

Lingvistiskfordi vi tænker og udtrykker os gennem sproget; ord, kropssprog mv.

Psykologifordi vi bearbejder og strukturerer vores indtryk og påvirkninger.

Vi har hver vores måde at opfatte verden på. Du har måske hørt, at “modtageren bestemmer budskabet”. Det er fordi, at vi tolker det, vi oplever, ser og hører, ud fra de livserfaringer vi har gjort.

Kender du ikke det at have været til en fest og pludselig hører du en anden referere til en episode fra festen, og du bliver i tvivl om, hvorvidt det er samme fest, I var til. Han/hun har en helt anden udlægning end din, og det er fordi, at vi opfatter verden forskelligt ud fra vores erfaringer.

Jeg hjælper dig med at få øje på andre måder at se tingene på og andre måder at tolke situationer på.

Voldsomme oplevelser kan du fortrænge, men de vil oftest påvirke din adfærd og oftest på en uhensigtsmæssig måde. Man kan ikke ændre ved selve oplevelsen, men man kan ændre reaktionen på oplevelsen og dermed på adfærden og følelsen.

Lige her kan du læse mere om de foredrag og workshops, som jeg også tilbyder.

Priser på hypnose og terapi for 2019

  • Første session (90 – 120 minutter ): 1100 kroner
  • Efterfølgende sessioner (60 – 90 minutter): 900 kroner
  • Rejser til tidligere liv: 1500 kroner

Udeboende studerende får 300,- rabat på første session og 200,- rabat pr. efterfølgende sessioner (ved fremvisning af studiekort).

Afbud minimum dagen før og kun pr. telefon. Udeblivelse koster fuld pris.

Ring for priser på foredrag eller undervisning.

 

Kontakt mig

Wichmandsgade 11, 5000 Odense C
Telefon: 60 51 20 62

WICHMANDSGADE 11 5000 ODENSE C  TELEFON 60 51 20 62  WWW.CHRISTINEPACKNESS.DK  CVR: 36235276