Coaching, terapi og hypnose, vejen til forandring.

Al forandring starter med en bevidsthed, den giver jeg dig.

Min fornemste opgave er, at dele ud af min viden om vores mentale jeg og være behjælpelig med redskaber til forandring.

At give nye briller, hvis synet er blevet sløret.

Du har formentlig klikket ind på siden her, fordi du enten har brug for hjælp til den forandring eller pga. nysgerrighed. Måske begge dele eller noget helt femte…

Uanset håber jeg, du vil finde, hvad du søger ved at klikke oppe i menuen og hvis ikke, så er du mere end velkommen til at ringe til mig.

RUGÅRDSVEJ 46 D  5000 ODENSE C  TELEFON 60 51 20 62  WWW.CHRISTINEPACKNESS.DK  CVR: 36235276

Foredrag og workshops

I mine foredrag og workshops giver jeg dig og de andre deltagere forståelse for, hvordan vi hver især opfatter verden og giver jer viden om, hvorfor mange af de samme ting opfattes forskelligt. Så vi kommunikerer mere bevidst og hensigtsmæssigt. Og lykkes med det. Det kan du lære på mine foredrag og workshops.

Om det er sælgeren, der vil være bedre til at forstå kunden, eller det er tandlægen, der ønsker at kunne afhjælpe tandlægeskræk hurtigt og effektivt, så handler det om at kunne forstå adfærden, mønstrene og tankegangene hos den modsatte part. Forstår du det, vil du lynhurtigt kunne ændre resultatet. Og lykkes.

Jeg tilbyder workshops og foredrag om kommunikation, og om hvordan du via bevidsthed kan ændre adfærd, mønstre og tankegange for flere faggrupper.

Workshops varer mellem en halv dag og tre dage, mens mine foredrag ofte tager en time. Indholdet på foredrag og workshops afhænger af hvem, hvad og hvor. Her er nogle af de faggrupper, jeg oftest holder foredrag og workshops med.
Tandlæger

Når tandlægen selv kan berolige sin patient med tandlægeskræk

Tandlægeskræk er besværligt og begrænsende for alle parter. Ikke mindst for din patient, men også for dig som tandlæge, der gerne vil kunne gennemføre behandlingen. Jeg underviser tandlæger i at forstå patientens adfærd, overbevisninger og mønstre for at kunne berolige patienter med tandlægeskræk og få gennemført behandlingerne mere effektivt og roligere.

Butikschefer of deras ansatte

Gør dine butiksansatte til kundernes favoritter.

Når en kunde går ind i en butik, er dialogen med de ansatte afgørende for salget. De ansatte i din butik kan med den rette viden lære at læse deres kunder og hurtigt komme på bølgelængde med den enkelte kunde. Det giver et bedre salg. Jeg underviser butiksansatte og sælgere i, hvordan de lærer at tale samme sprog som kunderne, så de føler sig mødt – og vælger din forretning.

Ledere

Forstå dine medarbejdere – og få mere trivsel på arbejdspladsen

Som leder er det din opgave at sikre det gode arbejdsmiljø og trivslen blandt dine medarbejdere. Det kan være svært. Især i perioder med forandringer og krav alle steder fra. Jeg underviser ledere i at forstå den enkelte medarbejders adfærd og de tanker og overbevisninger, der ligger bag adfærden. Og via bevidsthed vil du være i stand til at ændre adfærd, tankegange og mønstre hos dine medarbejdere. Det giver i sidste ende et bedre arbejdsmiljø og mere trivsel blandt dine medarbejdere.

Fysioterapeuter

 Få patienten til rent faktisk at lave øvelserne mellem behandlingerne

Som fysioterapeut er det afgørende for dine patienter, at de også laver øvelserne mellem behandlingerne hos dig. Men mange fysioterapeuter oplever gang på gang, at patienten ikke får dem lavet. Det er demotiverende og det giver dårligere resultater. Jeg underviser fysioterapeuter i, hvordan de motiverer deres patienter til at lave de øvelser, de skal.

Træneren

Hjælp sportsudøveren med at udnytte sit potentiale og skabe resultater for sig selv og klubben

Alle sportsudøvere møder udfordringer på deres vej. Det kan være skader, udbrændthed eller manglende disciplin. Som træner er det din opgave at styrke dem i at have fokus på målet, finde glæden ved sporten og tro på, at det lykkes. Jeg underviser trænere og sportsudøvere i at se, hvor i strategien det går galt, når I ikke opnår resultater. Det gør dig i stand til at kunne motivere dine sportsudøvere til at yde det optimale.

Få et skræddersyet foredrag eller workshop

Du er velkommen til at ringe til mig for at høre mere om, hvordan jeg kan lave en skræddersyet løsning, der dækker dine behov. Kontakt mig på telefon 60512062 eller email kontakt@christinepackness.dk.